Jäsenmaksut 2018

Varsinainen jäsen 40 €/vuosi
Kannatusjäsenet 150 €/vuosi

Perusopiskelijat (1. ammatillinen tutkinto) ja terveydenhuollon jatko-opiskelijat ovat vapautettuja jäsenmaksusta valmistumisvuoden loppuun saakka 


Eläkeläiset ja kunniajäsenet ovat vapautettuja jäsenmaksusta 


Jäseneksi

Suomen Ensihoitoalan Liitto ry on terveydenhuollon ammattihenkilöitä ja terveydenhuollon ammattihenkilöiksi opiskelevia yhdistävä liitto, jonka tarkoituksena on Tehyn yhteistyöjäsenenä osallistua jäsenistönsä ammattien kehittämiseen sekä pyrkiä lisäämään jäsenistönsä ammattitaitoa ja -tietoa.

Tarkoituksensa toteuttamiseksi liitto:
  • järjestää koulutus- ja luentotilaisuuksia
  • järjestää kokouksia
  • edistää koulutusta
  • julkaisee omaa lehteä ja levittää kirjallisuutta

Järjestäytymällä oman alasi erikoisliittoon saat kaiken mahdollisen kentällä tarvitsemasi tuen ja vastauksia oman ammattisi tuomiin kysymyksiin. Kentällä sinua neuvovat useat paikallisyhdistykset sekä liiton hallituksen jäsenet, joiden nimet ja yhteystiedot löydät näiltä sivuilta ja Ensihoitaja-lehdestä.

Liiton jäseniksi voivat liittyä kaikki ensihoitoalalla työskentelevät terveydenhuollon ammattihenkilöt tai terveydenhuollon ammattihenkilöksi opiskelevat henkilöt. Liiton jäseniksi voivat liittyä muussa työssä olevat tai ansiotyöstä poissaolevat em. koulutuksen saaneet henkilöt. Liiton jäsen voi myös kuulua toiseen yhteistyöjäsen- tai muuhun järjestöön.

Liiton jäsenmaksusta päättää vuosittain liiton sääntömääräinen vuosikokous.

ENSKA

Ensihoidon ammattilaisen oma ENSKA takaa parhaan mahdollisuuden löytää oman alan työtä sekä pitää yllä oman osaamisen sähköistä portfoliota.Suorin tie on yleensä nopein kohteeseen, kuten tiedämme. Oikein kohdennettu, turvallinen ja järkevä työntekijän ja työnantajan kohtauttaminen onnistuu nyt helposti ENSKA-palvelun kautta. Ota mahdollisuus vastaan, syötä portfoliosi järjestelmäämme ja olet matkalla oikeaan kohteeseen.

Palvelu sisältää sähköisen portfolion. Näin voit tallentaa yhteen paikkaan käymäsi koulutukset, pätevyytesi, työhistorian, CV:n, kuvasi sekä kuvauksen itsestäsi.

Palvelu kohtauttaa työnantajan ja työntekijän. Palveluun ilmoitetut työpaikat ja sijaisuudet ovat työnhakijan helposti haettavissa. CV:si päivittyy automaattisesti palvelun kautta tehdystä työstä. Palvelun kautta saat halutessasi työpaikkailmoitukset joko sähköpostiisi tai tekstiviestillä. Hakuvahdin asetuksista voit helposti muokata mistä ja milloin haluat työtä.

ENSKAssa on myös SEHL:n sähköinen jäsenkortti, jota voit käyttää kätevästi älypuhelimellasi. Halutessasi kortti on kuitenkin edelleen tulostettavissa paperille.

ENSKAan pääset tästä!

Yllä olevasta linkistä voit täyttää sähköisen SEHL ry:n jäsenhakemuksen.

Vaihtoehtoisesti voit tulostaa jäsenhakemuksen TÄSTÄ tai opiskelijajäsenhakemuksen TÄSTÄ ja postittaa täytetyn kaavakkeen osoitteeseen:

SEHL ry/jäsenrekisteri
PL 80
00060 TEHY